86. Abdrushin zsidó?

Kérdés:

Gyakran találkoztam ezzel a Németországból származó állítással, hogy Abdrushin zsidó. Erről már évek óta hallok, újra és újra. Itt nyilvánvaló a bármilyen módon ártani akarás, és ezért hálás lennék, ha erre magától Abdrushintól hallanám a választ, aki ebben az esetben is -mint minden támadásnál- méltóságteljesen tartózkodó marad.

 

Válasz:

Az ön kérdésére a legnagyobb egyszerűséggel válaszolhatok. Az az állítás, hogy zsidó vagyok, az egy hazugság, mégpedig nagyon ostoba hazugság, mert ebben az esetben könnyen bizonyítható az ellenkezője, ami nem volt mindig olyan egyszerű a sok igen ügyesen használt, a valóságot elferdítő rágalmazásnál.

Ebben az esetben nem törődtem azzal, hogy kiktől származik. Ha azonban ezeknél minden ilyen gyenge lábon áll, mint ez a nevetséges és természetesen rosszindulatú hazugság, akkor nem lesz hosszú életű.

Néhány évvel ezelőtt egy német újság ugyanilyen szándékkal megjelentette a fényképemet, amin felismerhető volt, hogy e célból retusálással módosították. Vagyis hamisítva volt, mert egyáltalán nem hasonlított a valódi képre. Lehetséges, hogy a szóban forgó újságot ezzel megtévesztették. Akkor is hallgattam, mert nekem túl nevetségesnek tűnt erre akár egy szót is fecsérelni.

Aki ilyen dolgoknak akar hinni, és ezért utasítja el a műveimet, vagy nem akarja olvasni őket, nyugodtan megteheti; mert én az előadásaimat nem erőltetem rá senkire.

Annak ellenére, hogy ez számomra teljesen mellékes dolog, kezemben van az úgynevezett tiszta árja származás bizonyítéka a 16. századig visszamenőleg. Ezeket a bizonyítékokat egyenes és becsületes gondolkodású emberek gyűjtötték össze, nem az én kezdeményezésemből történt.

Az én Üzenetem önmagában azonban tárgyilagos, és mindazoknak van szánva, akik a a Földön tölthetnek egy bizonyos rövidke időt. Isten szent törvénye ellen szegülnék, ha itt valami különbséget szeretnék tenni a külső szerint.

2011. .
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker