AZ IGAZSÁG FÉNYÉBEN – GRÁL-ÜZENET


Megjelent Abdrushin „AZ IGAZSÁG FÉNYÉBEN – GRÁL-ÜZENET” című műve, az 1931-es eredeti német kiadás magyar fordítása: 

 abdrushin  

              Postai küldeményként, utánvéttel megrendelhető Magyarországon és Szlovákiában is a következő címen:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

AIGAZSÁG FÉNYÉBEN

-

GRÁL-ÜZENET

 

 

 

 

ABDRUSHINTÓL

 

 

 

Ez a magyar nyelvű változat az eredeti, Abdrushin által személyesen jóváhagyott német kiadás 

alapján készült a cseh és angol nyelvű kiadásokkal összevetve a gondosabb, precízebb fordítás végett.


A mű eredeti címe: IM LICHTE DER WAHRHEIT - Gralsbotschaft

Verlag  "Der Ruf" GmbH, München, 1931 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

   Az IGE 

kriz

 

ABDRUSHINTÓL A SZELLEMNEK


 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Aki

nem törekszik arra,

hogy az Úr Igéjét helyesen megértse,

az bűnt követ el!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

   

A „Grál-üzenet” Abdrushin főműve. Az Ő személyében a Jézus által megígért Igazság Szelleme jött elEz az Ige azért isteni, mert a benne rejlő tudás nem az emberi elméből származik, hanem attól, aki által létrejött a Teremtés.

 

Ezt természetesen helyesen kell értelmezni, hiszen sugárzási folyamatról van szó. Az ember, mint olyan, a maga tulajdonképpeni valójában egy emberi szellem, aki a fizikai testet eszközként használja, hogy az anyagi világban megnyilvánulhasson. Az Igazság Szellemének inkarnációja esetében nem emberi szellem öltött földi testet, hanem Isten teremtő Akaratának egy része. Ezért neveztetik ez a könyv méltán az Isten Igéjének.

 

A Grál-üzenetben minden mondat és minden szó a létezőnek a valódi, pontos leírása, éspedig attól, aki mindezt megteremtette. Vagyis ez egy igazi, hézagmentes útmutató a földi élethez, de méginkább a Teremtés átvándorlásához. Az embernek tudatosítania kellene, hogy mi a különbség az általában önteltséggel vegyített emberi művek és az isteni Ige között. Az Ige olvasása olyan hatást vált ki, mintha az ember magát az Isten Akaratát hallgatná, csak éppen az átadás formája más, az információ egy anyagi könyvben van tárolva. Tehát erről a tudásról nem lehet a megszokott emberi módon egyezkedni, csak az egyes részeket elfogadni, helyességét vitatni vagy éppenséggel korrigálni.

 

Ehhez a meggyőződéshez természetesen mindenkinek magának kell eljutnia, mégpedig bensőjének vagyis szellemének élénksége által, megérzéssel, intuícióval. Ha valaki ezt a könyvet  csupán az eszével próbálja megérteni és kritizálni, akkor bizony nem sokra jut. Az Élő Ige elfogadásához élő szellem szükségeltetik, nem elég a korlátozott földi eszköz – az ész, ami az anyagi agy szüleménye, és ami így csak anyagi dolgokat képes teljesen megérteni. Az ember éppen e célból kapta a földi észt, hogy ennek segítségével ezt a belső, élő akarást  szellemi akaratát  átvigye a földi dolgokba. Ha hagyja magát saját eszköze, az ész által leigázni, akkor önmaga szűkíti le látóterét és felfogását csupán az anyagi dolgokra. 

  

A könyv változatai

 

Szükséges azonban a könyv eredeti, cenzúrázatlan változatát olvasni. A cenzúrázott, úgynevezett utolsó kézből való háromkötetes kiadásban emberi beavatkozás okozta hiányosságok találhatók. Ez itt az eredeti változat:

 

Az Igazság Fényében – Grál-üzenet” 

A Grál-üzenet utórezgései”.

 

Az 1923 és 1931 között létrejött, egymásra logikusan kapcsolódó előadások egy átfogó eredeti műbe lettek rendezve, és 1931-ben ebben az összefogott műben jelentek meg „Az Igazság Fényében - Grál-üzenet” címmel. „A Grál-üzenet utórezgései” címen kiadásra került további, szabadon kapcsolódó előadások kibővítik ezt az 1931-ben megjelent alapművet.

 

Abdrushin nagy hangsúlyt fektet a „Grál-üzenetben” és „A Grál-üzenet utórezgéseiben” megjelent előadások sorrendjére, mivel így fokozatosan, lépésről lépésre vezeti az emberi szellemet a megértéshez. Az előző lépés illetve fokozat hiányában az emberi szellem nem tud helyes módon tovább lépni, nem képes befogadni, teljesen feldolgozni az új ismereteket. Vagyis a „Grál-üzenet” ismerete és elfogadása szükséges fokozat „A Grál-üzenet utórezgéseinek” elfogadásához.  


Az egész könyv letölthető itt:  „Abdrushin - Az Igazság Fényében - Grál-üzenet 1931“ (4,2 MB) 


2011.
By: Fresh Joomla templates