AZ IGAZSÁG FÉNYÉBEN – GRÁL-ÜZENET


Megjelent Abdrushin „AZ IGAZSÁG FÉNYÉBEN – GRÁL-ÜZENET” című műve, az 1931-es eredeti német kiadás magyar fordítása: 

 abdrushin  

A könyv kapható a magyarországi könyvesboltokban, ahol interneten is megrendelhető. Postai küldeményként, utánvéttel jutányos áron megrendelhető Magyarországon és Szlovákiában is a következő címen is:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

AIGAZSÁG FÉNYÉBEN

-

GRÁL-ÜZENET

 

 

 

 

ABDRUSHINTÓL

 

 

 

Ez a magyar nyelvű változat az eredeti, Abdrushin által személyesen jóváhagyott német kiadás 

alapján készült a cseh és angol nyelvű kiadásokkal összevetve a gondosabb, precízebb fordítás végett.


A mű eredeti címe: IM LICHTE DER WAHRHEIT - Gralsbotschaft

Verlag  "Der Ruf" GmbH, München, 1931 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

   Az IGE 

kriz

 

ABDRUSHINTÓL A SZELLEMNEK


 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Aki

nem törekszik arra,

hogy az Úr Igéjét helyesen megértse,

az bűnt követ el!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

   

A „Grál-üzenet” Abdrushin főműve, kinek személyében a Jézus által megígért Igazság Szelleme jött elEz azért isteni Ige, mert a benne rejlő tudás nem az emberi elméből származik, hanem attól, aki által a teremtés létrejött.

 

Ezt természetesen helyesen kell értelmezni, ugyanis sugárzási folyamatról van szó. Az ember, mint olyan, a maga tulajdonképpeni valójában emberi szellem, aki a fizikai testet  eszközként használja, hogy az anyagi világban megnyilvánulhasson. Az Igazság Szellemének inkarnációja esetében nem emberi szellem öltött földi testet, hanem Isten teremtő Akaratának egy része. Emiatt ez a könyv méltán neveztetik az Isten Igéjének.

 

A Grál-üzenetben minden mondat és minden szó a létező valódi pontos leírása, mégpedig attól, aki ezt megteremtette. Vagyis ez egy igazi hézagmentes útmutató a földi élet, és egyáltalán a teremtés megjárására. Az embernek tudatosítania kellene, hogy mi a különbség egy emberi mű, amibe általában belevegyül az önteltség, és az isteni Ige között. Olyan ez, mintha az ember magát az Isten Akaratát hallgatná, csak ebben az esetben más az átadás formája, a közlendő egy anyagi könyvben van tárolva. Vagyis erről a tudásról nem lehet a megszokott emberi módon egyezkedni, helyességét vitatni vagy éppenséggel kijavítani.

 

Ehhez a meggyőződéshez természetesen mindenkinek magának kell eljutnia, mégpedig bensőjének vagyis szellemének élénksége által. Ha valaki ezt a könyvet  csupán az eszével próbálja megérteni és kritizálni, akkor bizony nem jut semmire. Az Élő Ige elfogadásához élő szellem szükségeltetik, nem elég a korlátozott földi eszköz – az ész, ami az anyagi agy szüleménye, és ami így csak anyagi dolgokat képes teljesen megérteni. Az ember éppen e célból kapta a földi észt, hogy ennek segítségével ezt a belső, élő akarást átvigye a földi dolgokba. Ha hagyja magát saját eszköze az ész által leigázni, akkor önmaga szűkíti le horizontját és felfogását csupán az anyagi dolgokra. 

  

A könyv változatai

 

Szükséges azonban a könyv eredeti, cenzúrázatlan változatát olvasni. A cenzúrázott, úgynevezett utolsó kézből való háromkötetes kiadásban emberi beavatkozás okozta hiányosságok találhatók. Ez itt az eredeti verzió:

 

Az Igazság Fényében – Grál-üzenet” 

A Grál-üzenet utórezgései”.

 

Az 1923 és 1931 között létrejött, egymásra logikusan kapcsolódó előadások egy átfogó eredeti műbe lettek rendezve, és 1931-ben ebben a zárt műben jelentek meg „Az Igazság Fényében - Grál-üzenet” címmel. „A Grál-üzenet utórezgései” címen kiadott további, szabadon kapcsolódó előadások kibővítik ezt az 1931-ben megjelent alapművet.

 

Abdrushin nagy hangsúlyt fektet a „Grál-üzenetben” és „A Grál-üzenet utórezgéseiben” megjelent előadások sorrendjére, mivel így fokozatosan, lépésről lépésre vezeti az emberi szellemet a megértéshez. Az előző lépés vagy fokozat hiányában az emberi szellem nem tud helyes módon tovább lépni, nem képes befogadni az ismereteket. Vagyis a „Grál-üzenet” ismerete és elfogadása szükséges fokozat „A Grál-üzenet utórezgéseinek” elfogadásához.  


Az egész könyv letölthető itt:  „Abdrushin - Az Igazság Fényében - Grál-üzenet 1931“ (4,2 MB) 


2011.
By: Fresh Joomla templates