Bevezető

Natália de Lemeny - Makedonová

 

ÖRÖK

TÖRVÉNYEK

 

2. rész

 

 

Szellemi átváltozás

 

 

 

Bevezető

 

 

Ha úgy érzi, hogy ez a könyv megszólítja

és a magasba emeli,

ne nekem legyen hálás,

hanem annak, aki a könyv írása közben vezetett.

 

                                                                                            A szerző

 

 

 

 

 

A könyv második része az első könyvem olvasói visszhangja alapján jött létre. A kérdéseket többféle formában -levelekben, telefonhívásokban és személyes beszélgetések során- kaptam. Néhányukkal Imanuel inspirált engem, mert ő tudja a legjobban, mi nem eléggé egyértelmű az olvasóknak, és mit kellene még tudniuk.

 

Az egyes kérdéseket aszerint soroltam be, ahogy érkeztek. Ugyanakkor osztályoztam és tartalmilag kiegészítettem őket. hogy egymásra utaljanak, és így lehetővé tegyék további, igényesebb információk megértését. Ezért a könyvet folyamatosan kell olvasni az elejétől, nem pedig a kiválasztott kérdések szerint.

 

Mivel a könyv az Örök törvények I. tartalmára épül, a már ebből ismert tényeket és történéseket nem magyarázom el, bár a jobb megértés érdekében a fontos fogalmakat újra tárgyalom. Annak az olvasónak, aki nem ismeri az első részt, néhány válasz hihetetlennek, sőt logikátlannak tűnhet. 

 

Mivel a szövegben sok az új információ, megértésük bizonyos időt igényel. Ezért ne olvassa megszakítás nélkül az egész szöveget, hanem iktasson be rövid, 10-15 perces szüneteket. Így szellemileg felfrissül, és újra képes lesz koncentrálni.

 

A bevezetőben felhasználtam azokat a cikkeket, melyek az első könyvem után a sajtóban megjelentek. Kiemelik a fontos tényeket, és az újabb ismereteket nyújtanak. E célból az interjúkat kissé lerövidítettem és módosítottam. 

 

Köszönöm mindenkinek az inspiratív leveleket, és elnézést kérek azoktól, akiknek az idő rövidsége miatt nem sikerült válaszolnom.

2011.
By: Fresh Joomla templates