Imanuel legújabb üzenete

Az 1998 június 6-án vett üzenet

 

Imanuel legújabb üzenete a választott néphez

 

 

 


 

 

 

Közeledik a harag napja

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

 

Örvendezzünk, angyalok jönnek

 

Isten megment minket

 

Eljött az Ő napja 

 

 

Készüljetek fel, víz lesz

 

Felgyorsul, és javulni fog

 

Ne aggódjatok

 

Fussatok, de ne meneküljetek

 

Vágjátok meg a kenyeret

 

és ne tévesszétek szem elől

 

A száraz levelek lehullanak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A prófécia megfejtése a következő oldalon található

 

 

A prófécia magyarázata

 

Közeledik a harag napja

Az évezredek óta meghirdetett itélet hamarosan kicsúcsosodik. Isten haragszik az emberekre, akik nem a helyes irányba fejlődnek.

 

Örvendezzünk, angyalok jönnek

Azoknak, akik önként és alaposan készülnek az itéletre, örömre van okuk, mert a sötétség végre meg lesz büntetve, és a Föld meg lesz tisztítva a gonosztól.

Az anyagiságba magas szellemi lények ereszkednek alá, hogy a nehéz és elviselhetetlen időszak során szellemileg és földileg is megvédjék a választott népet.

 

Isten megment minket

Immanuel el fog jönni a választottakért, akik a nehézségek ellenére hisznek az ő eljövetelében. Azután sok olyat is megment, akik a válsághelyzetekben szellemileg felébrednek.

 

Eljött az Ő napja 

Az ítélet napja - az Úr napja végre valóra válik.

 

Készüljetek fel, víz lesz

Az itélethez nincs más fegyverzetre szükség – csak kellően fejlett szellemre. Ezért ne hagyd aludni, vagy lustálkodni. A itélet nagy vízzel csúcsosodik ki, amelyből a választott népet egy hatalmas űrhajó menti meg. Ezért állt az álmomban leírt bárka a vízen, és nem a szárazföldön.

 

Felgyorsul, és javulni fog

Minden felgyorsul, hogy az emberek felébredjenek tévelygéseikből és tudatlanságukból. A gondolkodás hirtelen változásait majd az időjárás hirtelen változásai fogják kísérni - viharok, hőség, hideg, eső, minden rohan a csúcs felé. A felgyorsulás egyúttal lerövidíti a szenvedést. Isten elégedett, mert a felébredettek és az érlelődők száma gyorsan növekszik.

 

Ne aggódjatok

Aki már most készül az útra, az nem esik pánikba, és elmegy az első vonattal.

 

Fussatok, de ne meneküljetek

Siessetek, mert a szellemi átalakulás ideje drámaian lerövidült. Ne húzzátok az időt semmi lányegtelennel, nehogy lekéssétek a távozást.

Ne hagyjátok el szülőhelyeteket, először a választott nép lesz megmentve.

 

Vágjátok meg a kenyeret és ne tévesszétek szem elől

A kenyér Isten ajándéka, mely naponta élteti testeteket. Ez a könyv is Isten ajándéka, de szellemi, szellemünket élteti. Ezért naponta nyissátok ki és olvassátok. Ha szem elől téveszted, szellemileg kiéhezel, elgyöngülsz, és nem leszel képes felemelkedni.

 

A száraz levelek lehullanak

Aki minél előbb -őszig- nem eszmél fel, és szellemileg nem éled fel, az elbukik, lehull, mint a száraz levelek a földre, elrothad és elbomlik.

2011.
By: Fresh Joomla templates