101. Katasztrófák.

Kérdés:

Tudomásomra jutott, hogy Abdrushin állítólag azt mondta, hogy Anglia még ebben az évben részben elsüllyed. Az előadásaiban miért nem beszél egyáltalán az ilyen dolgokról?

 

Válasz:

Ha Önnek valaki ilyesmit mondott, mintha én valóban ezt mondtam volna, akkor az hazudik. Talán ezzel valami komoly célja van, és valamilyen módon ártani akar nekem. Az ilyen jövőlátókkal a legnagyobb óvatossággal bánjatok. Aztán a közvetlenül nekem feltett kérdés a legjobb. Számos olyan ember akad, akit szavaim megharagítanak, mert számára különböző okokból kellemetlenek. Minden lehetségest keresni fognak, hogy ezek meggyőző erejét valahogy csökkentsék.

Tisztán magánjellegű beszélgetések közben gyakran kikérik a véleményemet számos olyan hír kapcsán, amit az asztrológusok tesznek közzé az elkövetkező eseményekkel kapcsolatban. Többek között esett néhány utalás Anglia teljes vagy részleges pusztulására. A kérdésre teljes meggyőződéssel mindig azt válaszoltam, hogy ebben az évben semmi ilyennel nem számolok! Vagyis éppen az ellenkezőjét annak, amit itt terjesztenek. Sajnos léteznek olyanok, akik ügyesen félrevezetik a beszélgetést, hogy valami véleményt halljanak, amit aztán kiforgatva és elferdítve tovább adnak. Már néhány hónappal ezelőtt elhatároztam, hogy az ilyen dolgokkal kapcsolatban, melyek teljesen távol állnak az én előadásaimtól, nem szólok semmit, még a legbensőségesebb magánbeszélgetések során sem – hiszen én semmiféle jós nem vagyok. Amikor az emberek belsőjükben eljutnak a valódi tudáshoz, ami előadásaim célja, akkor minderre nincs szükségük, és nyugodtan mehetnek minden eljövendő esemény elébe. Ha azonban belül nem akarnak felébredni, akkor a mindentudás sem válik hasznukra. De még egyszer, röviden, hogy legalább letörjem a hamis hírek szarvát: Én ebben az évben ilyen katasztrófára nem számítok! Más eseményekkel kapcsolatos kérdésekre sem fogom elmondani a nézetemet, bár ezekről beszélhetnék. Amennyiben hasonló híresztelés merülne fel, akkor az hamis. Nekem más dolgom van, sokkal fontosabb; elvégre a belső felébredés az emberiség számára bármi másnál szükségesebb, és sokkal értékesebb, mint az eljövendő eseményekről való tudás. Ez bizonyos okokból számotokra éppen most minden másnál sokkal szükségesebb.

2011. .
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker