8. Társadalmi és politikai megfontolások.

Kérdés:

A sok égető társadalmi és politikai kérdésről Abdrushin nem nyilatkozik?

 

Válasz:

A szociálpolitikáról és hasonló dolgokról nem nyilatkozom! –

Ha ezt szabadon és zavartatás nélkül mások ezrei tehetik, az én esetemben az emberek e mögött bizonyára valamit keresnének. Furcsamód sokan szeretnék ártatlan igyekezetemet és tisztán tárgyilagos-logikus előadásaimat olyan szándékkal felruházni, ami tőlem teljesen távol áll. E tekintetben még a magánbeszélgetéseket is kerülném, amire minden másnak korlátlan joga van. Ebből kifolyólag velem szemben már gyakran került sor a legotrombább támadásokra. Ha valamelyik kérdésre csak példázattal válaszolok, vagy ha a látottakat csak demonstrációként használom, például híres médiumok komoly kutatói köréből egyértelmű utalással arra, ... mindig akad valaki, aki ezt elferdítené, és megpróbálná személyesen nekem tulajdonítani, hogy feldíszítve saját fantáziájának adalékaival gyorsan tovább terjessze, vagy akár tisztátalan célokra használja.

Mit számít az, hogy az ilyen események az igazi emberek szemében éles fényt vetnek azokra, akik ezzel nekem akarnak ártani? Mi számít, hogy engem sok oldalról biztosítanak, hogy ez a legjobb bizonyítéka annak, hogy milyen komolyan veszik a szavaimat! Engem ez mindig viszolygással tölt el. Ha már szellemi téren ez folyik, akkor hogy nézhet ki más területeken!

Ezért inkább hallgatok, pedig éppoly egyszerűséggel és biztonsággal annyi mindent élesen megvilágíthatnák, és ezzel más utakat mutathatnák.

Szeretném nyugodtan folytatni és befejezni a munkámat, ami annyi visszhangra talált. Emiatt kérem, hogy nekem a jövőben ilyen típusú kérdéseket már ne küldözzenek.

2011. .
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker