35. Az azonneműség vonzása.

Kérdés:

Abdrushin az azonneműség vonzásának világ-törvényéről beszél. Akkor hogy lehet az, hogy az ellentétek vonzzák egymást, míg az azonos nemű pólusok taszítják. Ez mindenütt megfigyelhető, az embereknél is. A jó asszonynak nem éppen jó férje szokott lenni, míg a jó férfinak gyakran szembetűnően rossz felesége van stb. Sok ilyen példát lehetne felhozni.

 

Válasz:

Amikor az azonneműség vonzásának világ-törvényéről beszélek, akkor nem kis rész-fajokról van szó, ahogy a kérdésben szerepel. Ha a világ-törvénybeli azonneműségről akar beszélni, akkor először tisztában kell lennie azzal, hogy mi is a faj!

Például a pozitív villamos energia, éppúgy mint a rossz asszony, vagy a rossz férfi, önmagában még távolról sem egy faj, ami a világ-törvényben megnyilvánul. A pozitív és a negatív részek vonzzák egymást, mivel csak sok más résszel együtt képezhetnek fajt, ami aztán vonzerővel hat a vele egyforma egységes fajra. Azonkívül a különböző rész-fajok vonzása éppen ennek a törvénynek, az azonneműség vonzásának a hatását fejezi ki, ami arra kényszeríti a teljes fajhoz tartozó részecskéket, hogy megtalálják egymást és egyesüljenek. Ezekre a dolgokra később még úgyis visszatérek, amikor közelebb kerülünk a földileg látható folyamatokhoz.

2011. .
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker