83. Testi hátrányosságokhoz vezet az előagy túlfejlesztése?

Kérdés:

Az ember előagyának egyoldalú túlfejlesztése, amit az Üzenet mint eredendő bűnt említ, a szörnyű szellemi következményeken kívül testi hátrányosságokhoz is vezet?

Válasz:

Nagyon sokhoz, mert a földi test az agy harmonikus, nem pedig egyoldalú fejlődésére van berendezkedve. Aki ismeri az agy jelentőségét az emberi test számára, az ezt minden további nélkül megérti. Ez a helytelen alkalmazás nagyon sok testi képességet elnyom, melyek különben kifejlődtek volna az ember javára. Más képességek meg csak szerényen nyilvánulhatnak meg, míg általánosságban nagyon sok betegség jön létre, melyektől az emberiség egyébként meg lett volna kímélve.

Mindez a földi élet hosszának tartós rövidülését okozza, ami nagyon jelentős.

Az emberiség később, majd ha átalakul, borzadva ismeri fel, hogy ezzel a teremtés törvényeitől való eltéréssel mennyire vétkezett földileg is, és ezzel milyen kár keletkezett. Számos betegség teljesen megszűnik, és az élet meglepően meghosszabbodik.

Hiábavaló lenne ezekkel a dolgokkal részletesebben foglalkozni; mivel ezek a változások teljesen automatikusan beállnak az elferdítetlen élő Ige elfogadásával, és olyan egyszerűséggel, hogy a megváltozott emberek csak csóválni fogják a fejüket az elferdült kor színlelt „nagy tudásán“, melynek üressége magától meg kellett hogy mutatkozzon, hogy aztán összeomoljon.

2011. .
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker