97. Ki az Ember Fia?

Kérdés:

Abdrushin az Ember Fiáról szóló magyarázataival egy bizonyos személyre akar rámutatni?

 

Válasz:

Nem! Annak érdekében, hogy az olvasó illetve a hallgató megtarthassa a helyes irányt, különösen arra szeretnék rámutatni, hogy az én különböző magyarázataim, az eddig általában másként képzelt pontokban, mint például az Ember Fia, kinek Isten Fiától való megkülönböztetése, mint fogalom, számos olvasónak újnak tűnik, és még sok más dolog, nem számítanak semmiféle jóslatnak, még kevésbé próféciának. Ezzel nem akarok semmi konkrét személyre se rámutatni!

Minden írásom tisztán tárgyilagos jellegű, és a logikus emberi gondolkodásra épül, miközben igyekszem a józan következetesség szilárd talaján maradni. Nem a mediális vagy ehhez hasonló megnyilvánulásokon alapszanak. Ezért ezek az előadások megkövetelik, és jól meg is tűrik, ha minden olvasó illetve hallgató önállóan átgondolja őket. Az olvasónak folyamatosan fáradoznia és vizsgálódnia kell, hogy ezt tudja-e meggyőződéssel követni vagy nem. Csak azt kell elfogadnia, amit többszöri saját átvilágítás után helyesnek talál.

A teljesség és a hézagmentesség csak akkor mutatkozik meg, ha majd számos további előadást befejezek.

Én magam nem adok sokat a jóslásra, de mindent elfogadok, ami ilyen irányban ismeretes, hogy lássam ennek a gondolkodásmódnak a következményeit, ha a természetes történésben valamilyen módon megindokolható. Mert ahol nem ilyen esetről van szó, ott ez a beteges fantázia kavarodottságából jött létre téved. Ezért szükséges, hogy minden olvasó komolyan együtt gondolkodjon, és ezzel járuljon hozzá a zavarok magyarázatához, és a fantázia leleplezéséhez.

2011. .
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker