81. Imák.

Kérdés:

Mint Abdrushin Grál-üzenetének „Az Igazság Fényében“ komoly olvasója életre akarom kelteni magamban az oly jelentős, „Az ima“ című előadást is.

Közben érzem, hogy sok ember számára mégis nagy ajándék lenne, ha Abdrushin egy alapformát adna a mindennapi imádságnak, amihez tarthatnánk magunkat.

Válasz:

Nem ez az első ilyen jellegű kezdeményezés. Ezért az olvasók körének már adtam alapot a reggeli és az esti imához, valamint az étkezés előtti imához, melyek tartalma megfelel az ember teremtésbeli pozíciójának. Ha valaki igyekszik ezeket a szavakat nemcsak „felmondani“, ahogy ezt a legtöbb ember teszi, hanem elmélyülten önmagában átérezni, vagyis együtt rezdülni velük, akkor olyan hatékony ima jön létre, amilyet az ember továbbítani képes. Az én szavaim ehhez csak külső támaszt nyújtanak, és segítik az átérzést.

Az Imák így szólnak:

1. Reggeli ima:

„Tiéd vagyok Uram! Legyen az életem csak hála Neked. Ó, fogadd kegyesen ezt az akarásomat, és add meg hozzá ma is a Te erőd segítségét!“ Ámen.

2. Esti ima:

„Uram, ki ott trónolsz minden világok felett, kérlek add, hogy ezen az éjszakán a Te kegyelmedben nyugodhassak.“ Ámen.

3. Étkezés előtti ima:

„Uram, a Te teremtésed kegyes működésében mindig terített asztallal vársz minket. Fogadd köszönetünket a Te jóságodért!“ Ámen.

2011. .
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker