33. Meg lehet gyógyítani a démon által megszállt embert?

Kérdés:

Meg lehet gyógyítani a démon által megszállt embert?


Válasz:

Az ember egyáltalán nem lehet démon által „megszállott“! Hogy ez nem történhet meg, annak természetes okai vannak; mivel az ember magja a szellem, ám a démon egy lény, egykor ártalmatlan, az emberi szellem akarata által azonban démonná nőtte ki magát. És mivel a szellem a maga lényegében magasabb mint a lény, így a lény nem képes elnyomni a szellemet, még kis időre sem, ami a megszállottsághoz szükséges! Az ember azonban démoni befolyás alá kerülhet! Ez nagy különbség. Mert befolyásolás akkor történhet, ha az érintett személy saját akaratából belsőleg elébe siet. Ezt kiválthatja a viselkedése, vagyis olyan történés, ami kívülről befelé hat, vagy a saját akarata, valami hajlam, amit magáévá tett, vagyis ami a tulajdonságává vált. Ebben az esetben először belsőleg nyílik meg ennek a rossz befolyásnak, és aztán befolyásoltan kifelé hat.

Vagyis saját akarás nélkül senki sem lehet megszállott. Ez az oka, hogy a gyógyítás vagy a segítség is nagyban akadályozott. Magára az emberre és környezetére ez az állapot sokkal veszélyesebb is, mert az ilyen megszállott működése számítóbb, alattomosabb és viselkedése teljesen tudatos.

A megszállott ember viszont az, akit valami rosszindulatú, alacsony, vagyis sötét túlvilági emberi szellem „irányít“ alkalomszerűen vagy tartósan. Ez azt jelenti, hogy az ő saját szelleme a megszállottság alatt háttérbe van szorítva, és lebénul, miközben a betolakodó átveszi az irányítást a test és az agyi funkciók felett, bár csak részben. A nappali agy felett azonban teljesen. Erre a kiszorításra azért kerülhet sor, mert az a rosszakaratú szintén szellem, nem pedig lény! Ez azonban csak ott eshet meg, ahol ehhez a saját szellem kezet nyújt. Ez különböző módon történhet. Vagy saját szellemének nagy bágyadtsága, vagyis lustasága által, vagy az úgynevezett túlvilági lényekkel való játszadozással, mint például az asztaltáncoltatás stb. De számos egyéb esemény is kiválthatja, úgymint a félelem, az ijedtség a szorongás, vagyis olyan állapotok, melyek rövid időre megbénítják saját szellemének erejét.

Azonban ennek a történésnek is sok változata létezik, úgyhogy nem lehet megválaszolni sematikusan, vagy csak futólag. Külön előadást kellene róla írnom. Ma csak nagy vonalakban ecsetelem, ami a kérdezőnek helyes képet adhat.

A megszállottság könnyen és gyorsan gyógyítható, természetesen nem spiritisztákkal vagy papokkal, sem ráolvasással és ehhez hasonlókkal, vagy olyanokkal, akik a tudás töredékeivel rendelkeznek. Mindennek nincs semmi hatalma a teremtésben. Olyan valakinek kell megtennie, aki erre elhivatott, és sokkal nagyobb hatalommal rendelkezik, mint az összes szóba jöhető rosszakaratú szellem, akik gyakran hatalmas energiával bírnak. Ahogy ezek a rosszindulatúak fokozott erőt kapnak a sötétségtől, úgy kap saját erejéhez a tisztahitű szellem is erőt a ragyogó tisztaságból a legegyszerűbb imával a gyógyítás megkezdése előtt.

Tehát a megszállottságot gyorsan meg lehet gyógyítani, ám a befolyásoltságot sokkal nehezebb. Azt bizonyossággal feltételezhető, hogy az elmegyógyintézetekben sokan csak megszállottak, és nem betegek. Az természetes, hogy közben testileg lerobbannak, mert a test nem képes tartósan elviselni ezt a magas szellemi nyomást.

2011. .
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker