37. Lengetés.

Kérdés:

Sziderikus ingát lengetek. Nem a szokásos módon, hanem komoly kutatás keretében. Tudom, hogy az eredményekben teljes mértékben megbízhatok. Foglalkoztam többek között Krisztus, Mózes, Buddha vizsgálatával, jelentős eredménnyel. Végül nem hagytam ki Abdrushin vizsgálatát sem, és ezért tudom, hogy ki ő. Rajtam kívül ismerek még sok, másféle tehetséggel megáldottat, akik ezt épp úgy tudják, és nem hagyják magukat megtéveszteni.

Amikor arra a kérdésre válaszol, hogy Abdrushin jós-e, elutasítja az ilyen kérdéseket, mint kíváncsiságot, és olyan választ ad, ami tartalmilag ugyan helyes, és megfelel az igazságnak, de lehetne még sokkal részletesebb.

Ezért levelemmel azt kérdezem Abdrushintól: Miért utasítja el Abdrushin az ilyen emberileg jogos kérdéseket, miért nem ismerni be nyilvánosan azt, ami már sokaknak úgyis ismert?


Válasz:

Azért, mert nem tartom szükségesnek! Az igazi elhivatottak ezt úgyis tudni fogják abban az órában, amikor szükségük lesz rá az én közreműködésem nélkül is. Azoknak azonban, akik elhivatottnak hiszik magukat és nem azok, nem kell tudniuk. Azon kívül itt magáról az IGÉRŐL van szó, és nem rólam személyesen. Az Ige összekeverése a személlyel feltétlenül eltereli a figyelem egy részét az Igéről a személyre. Ez ugyan az Igének nem árt, se az Ige szerzőjének, de annak biztosan, aki osztatlanul és befolyásoltatás nélkül magába akarja fogadni az Igét. Aki hallani akar, az úgy is hall, és másoknak a legnagyobb segítség sem válna a javukra. Így legalább védve maradnak attól, hogy meggondolatlan gúnyolódással ne kössenek új karmát, amit majd egyszer keservesen meg kellene bánniuk.

Én azonban a legnagyobb komolysággal utoljára figyelmeztetek minden olvasót és hallgatót, hogy ne lengessen, és azt tanácsolom, hogy ezentúl teljesen kerüljön minden olyan kísérletet, ahol az okkultisták, spiritiszták, antropozofisták stb. bármiféle segédeszköze használatos. Nem számít, hogy mi az, legyen az akár a legártalmatlanabb, az úgynevezett meditáció is. Ezentúl minden azok kárára lesz, akik ezzel foglalkoznak! A sötétség megragadja és lerántja őket anélkül, hogy észrevennék, mert a világos már nem jöhet a közelükbe.

Minden egyén maga viseli szellemi pusztulásának bűnét. Mivel mostantól minden világos visszahúzódott, szabad kezet hagyva a sötétségnek. Az nem fog késlekedni, hogy megragadja azokat, akik ilyen foglalatossággal akárcsak az ujjuk begyét odanyújtották neki. Gyönyörű álszent szavakkal, melyek sejteni sem engedik a szellemi bukást. Aki nem akart hallani, annak ezt most meg kell éreznie. Mert a vég kezdete már beindult, amit minden, csak egy kicsit is befolyásolatlan megfigyelőnek fel kell ismernie.

2011. .
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker