89. A rákkutatás.

Kérdés:

Olvastam a berlini Dr. Kurt Iligas egzakt természettudós brosúráját: „A világtanító mint a tudomány vezére“ címmel. A tudományhoz tartozik persze az orvostudomány is. De a Grál-üzenetben ilyen téren ezidáig nem találtam semmit. A tudomány vezérének azonban feltétlenül támogatnia kellene útmutatásaival és irányelveivel az ilyen irányú, az emberi jólét szempontjából fontos törekvéseket is. A rákkutatás például pont ilyen. Erre miért nem kerül sor?

Válasz:

Mivel ennek még nincs itt az ideje, mert most az emberiség vezetői és maguk az emberek is sokkal többet foglalkoznak minden mással, mint az egészséges felépítéssel. A minden ágazatban meglévő beteges zűrzavarból való kilábolásra a tudatlanok jelenlegi határtalan tudományos beképzeltsége mellett gondolni sem lehet. Ennek az önteltségnek először szükségszerűen magától össze kell omlania, rommá kell válnia, hogy ez a tudatlanság mint olyan legyen végre beismerve. Majd csak a tudomány teljesen összeomlása után kerül sor a felemelkedésre. Ezek a dolgok túl értékesek ahhoz, hogy be lehessen őket dobálni a mostani kölcsönös hízelgés boszorkányüstjébe, ahol valószínűleg tiszta hiúságból figyelmen kívül lennének hagyva.

Már eljött óra, amikor már nem szabad az emberek után futkosni segítség céljából, ami ez idáig tévesen kereszténynek vagy emberinek számított. Az embereknek az ilyen szeretet ellenszenves. Túlságosan elkényeztette őket, és csak oda vezetett, hogy egészségtelenül túlbecsülték önmagukat. Most végre keserű átéléssel rá lesznek kényszerítve, hogy megtanulják megkülönböztetni a talmit az igazi aranytól, hogy ne legyen mindenki teljesen elveszve.

Bár a fenti kérdésben egy kis irónia is rejlik, következzék itt kivételesen egy rövid utalás, amit később majd mélyebb értekezés fog követni: Minden rákos daganat a máj működési képtelenségét és elégtelenségét feltételezi!

Ebbe az irányba kell fordítani a tekintetet. A valóban normálisan működő egészséges máj nem engedi meg semmiféle rák kialakulását. Ezért kellene már a fiataloknál szigorúan a megfelelő, ésszerű életformára törekedni. Erre kell fektetni a fősúlyt azoknál is, akik már megbetegedtek. A máj gyógyultával meg fog törni a betegség ereje is, tekintet nélkül arra, hogy melyik helyen található.

2011. .
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker